Köpvillkor

Priser och betalning:

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Ser priserna lite konstiga ut? Det beror på att lagret ligger i EU och ordinarie valuta är i euro. Priserna kan visas i svenska kronor med hjälp av valutaomräknaren. Valutakursen är ungefärlig men priset i klarnas utcheckning är det slutgiltliga priset.

Varorna betalas enkelt med Klarnas betaltjänst. Alla frågor som rör betalning, avbetalning etc. hänvisas till Klarnas kundtjänst. https://www.klarna.com/se/kundservice/ eller på telefon: 08-120 120 10

Ångerrätt:

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, är ångerrätten begränsad. Ångerfristen börjar löpa den dag vi ingått samarbetet fram tills beställningen är verkställd.

Du har inte ångerrätt om:

Om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering. Ångerrätten gäller inte underkläder eller intimprodukter. Ej uthämtat paket gäller inte som ånger utan kommer att debiteras 150kr. för den extra administrativa kostnaden,

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

Kontakta alltid oss innan retur på mail: info@warehuse51.eu så att vi kan skapa ett returärende.

Reklamation:

All reklamation skall föregås av kontakt med oss via mail på info@warehouse51.eu. så att vi kan skapa ett reklamationsärende.

Frakt.

Alla varor skickas spårbart från samma lager med c:a 3-5 dagars transport. 1-2 dagars hanteringstid kan tillkomma. Eftersom allt skickas från samma ställe kan det vara fördelaktigt att beställa flera artiklar samtidigt för billigare frakt/vara.

Garantier:

Garantier gäller enl. konsumentköplagen. eller 12 månader.

X